Sushi på baccerian

En färdig, god pizza från Bacceria.

Text: ANNIKA  Foto: HÅKAN

Gujje och Mattias.

Mattias Svensson som startade Bacceria har nu lämnat över rodret till en ny ägarkonstellation. De som tar över är Gudjon ”Gujje” Sigmarsson, Happy Kitchen, Christer Johansson, ICA Maxi Stormarknad Bergvik och Elin Åman. 

  Trion som redan samarbetar i Happy Kitchen Bergvik kommer behålla konceptet med napolitanskinspirerade pizzor med förstklassiga råvaror på surdeg bakade i stenugn som tidigare men har även infört några nyheter. 

– Vi har sett över pizzorna och prisbilden något och utökat öppettiderna. Och så har vi såklart börjat sälja vår fantastiska sushi även här. Unikt för Bacceria är att vi säljer den styckvis, det är bara att peka och välja sina favoriter, berättar Gudjon med ett stolt leende.

   Klimatsmarta lösningar är något som trion lägger stor vikt vid och främst kommer det att märkas på de förpackningar vi konsumenter kommer bära hem maten i.

Nybakad surdegspizza. Kan det blir godare?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.