Anders Thorén ny klubbchef på Hammarö GK

Anders Thorén blir ny klubbchef på Hammarö Golfklubb. Han kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på Kafferosteriet Löfberg och tillträder den nya tjänsten 1 januari 2016.

Den 44-årige hammaröbon har under de senaste 15 åren jobbat med kommunikation i ledande befattningar på Kvaerner Pulping Metso, Löfbergs och som egenföretagare. Han har även varit engagerad i olika idrottsföreningar, till exempel som vice ordförande i IF Göta.

– Som inbiten golfare är det här ett drömuppdrag! Hammarö GK är inne i ett spännande skede och jag ser fram emot att jobba tillsammans med medarbetare, styrelse och medlemmar för att öka klubbens attraktionskraft, både bland golfare och samarbetspartners, säger Anders Thorén i ett pressmeddelande.

– Jättekul! Anders kommer in med nya friska ögon och med värdefulla erfarenheter, kunskaper och nätverk. Han blir en viktig del i arbetet att utveckla verksamheten så att ännu fler trivs ännu bättre på Hammarö GK, säger Björn Nordenhammar, vice ordförande på Hammarö Golfklubb.

Anders-Thoren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.