Anna Kramer årets kvinna

Årets kvinna i och för näringslivet på Hammarö 2011 blev Anna Kramer som driver klädbutiken The Dressingroom i Skoghalls centrum. Enligt motiveringen har Anna, förutom att etablera sin butik på Hammarö, också gjort mycket för näringslivet i kommunen genom sitt engagemang i Skoghalls Centrumförening.

– Det känns väldigt hedersamt, säger hon.

Årets kvinna i och för näringslivet utses varje år av kommunen i syfte att uppmärksamma kvinnligt företagande. 2011 års utmärkelse tilldelades Anna Kramer under Alla hjärtans företagsdag som anordnades den 14 februari och det hela var lite av en kupp.

– Jag var konferencier under dagen så jag stod redan på scenen och skulle tacka alla för ett gott medverkande, säger Anna. De hade inte sagt något till mig innan om vem som skulle bli årets kvinnliga företagare så det kom som en fullständig chock.

Kommunalrådet för näringslivsfrågor Charlie Weimers säger att man kom på idén med överraskningen när det stod klart att Anna både skulle vara konferencier och ta emot utmärkelsen.

– Det är ju alltid roligt att kunna komma med positiva överaskningar, säger han. Anna är en fantastiskt driftig person. Hon är en jätteduktig företagare som bidrar till att sätta färg på Hammarö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.