Årets Kilenelopp och ICA-Räjs

Text: KRISTINA  Foto: CHRISTINE

Årets Kilenelopp och ICA-Räjs arrangeras nu för fjärde året på Kilenegården. Nytt för i år är att dessa genomförs i augusti istället för på vårkanten.

Årets Kilenelopp kommer i år att genomföras den 19 augusti. Anledningen till att loppet flyttats är att inte störa djurlivet.

– På vårkanten riskerar vi att störa djuren som föder sina ungar och helst vill vara i fred, säger Tommy Ahlborg, Hammarö Cykelklubb, som arrangerar loppet.

Huvudsponsorer är ICA Supermarket Skoghall och Koi Produktonsbyrå. ICA Lövnäs, som tidigare varit med har förstås fallit bort, och ICA Kvantum har valt att arrangera ett eget lopp. Årets sträckor blir 5 och 10 km på motionsspåren och 12 km längs Bonäsleden.

Den populära barntävlingen ICA-Räjset som är cirka 700 meter långt får barn upp till tio år delta i. Och alla får medalj.

ICA Supermarket Skoghall, tillsammans med Stora Enso Skoghalls Bruk och Hammarö kommun bidrar till en goodie-bag till alla startande. Alla på pallplats i Kileneloppet får, förutom pokaler, en delikatesskorg från ICA. Under dagen bjuds det på grillad korv till deltagare och åskådare.

Här nedanför ser ni bilder från fjolårets Kilenelopp och ICA-Räjs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.