Avstressat

När den här tidningen delas ut har jag tagit semester. Ett par veckor med några utflykter, men mest avkoppling. Det är jag faktiskt ganska bra på. Som tur är (eller?) är vi ganska lika där, jag och min kille. Sällan tjatar vi på varandra om saker som behöver göras. Det är lite spännande, för helt plötsligt kan jag komma hem från jobbet och verandan är riven. Eller så står det ett staket längs tomtgränsen. Visst, vi kanske har pratat om det innan. För något år sen, eller så. 

Det är ju ingen idé att tjata. Har man bett sin man om något kommer han fixa det. Ingen idé att påminna varje år om det, som jag läste på en t-shirt en gång. Och det går väl åt båda håll förhoppningsvis. Jag tänker i alla fall inte använda min semester till att arbeta i hemmet. Det räcker att det ser trevligt ut där vi mest uppehåller oss. Jag prioriterar umgänge med familjen över städning. Bara det finns mat på bordet och rena kläder så. 

Det är min försäkring för ett hyfsat stressfritt liv. Man får prioritera. När vi har renoverat färdigt hemma ska jag anlita städhjälp.

// Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.