Bubbelfredagar på The Dressingroom


På The Dressingroom har man startat en ny fredagstradition. En gång i veckan bjuds det på bubbel i butiken för att fira helgen.

– Det kommer att finnas alkoholfritt eller alkoholhaltigt på kylning, vi vill ha lite after work-stämnig, säger butiksägaren Anna Kramer.

 

Sedan den 9 juni anordnas bubbelfredagarna. Den som vill shoppa eller bara sitta ner ett tag kan titta in i butiken för att dricka ett glas och ta det lite lugnt.

– Fredag är en speciell dag, det är slutet på veckan, säger Anna. Och jag kan tycka att det är så sjåigt i dag, man behöver lite guldkant på tillvaron.

Hon tror också att många hittills har uppskattat bubbelfredagarna.

– Det är många som har suttit kvar i butiken efter de har handlat klart, jag tror folk tycker att det är en lite rolig grej. Det var faktiskt en kund som sa: ”Gud, det är ju bubbelfredag på Dressingroom, jag går dit så jag får göra nåt roligt”.

Man kan hålla utkik efter en champagneflaska på dörren till butiken för att kolla om bubblet ligger i kylen och Anna hälsar att man gärna får titta in bara för att prata och ta ett glas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.