Det är så kallt!

Vi behöver ljus och värme. När jag säger värme är det inte i första hand graderna på termometern jag tänker på. Det är klimatet ute i samhället. Nu är det dagens Sverige jag syftar på. Dagligen får vi läsa om våldtäkter, mord, barngifte och andra eländigheter. Nyligen var den någon som dumpade en levnade hund i en soptunna. Hur tänkte man där? Lägg där till alla fattigpensionärer, tiggare och uteliggare. Listan på eländigheter kan göras hur lång som helst. Vad har det blivit av oss människor? Vi som ska vara de mest högintelligenta och förståndigaste av alla jordens alla djur. Nu hoppas jag att vi går en ljusare och varmare tid till mötes. Jag vill verkligen tro att solen och värmen, den vi läser av på termometern, gör att vi människor blir lite gladare och snällare. Jag kan inte göra mer än hoppas. Om vi alla hoppas och drar vårt strå till stacken kanske vår värld blir den värld där vi alla vill leva, bo och vara i.

//Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.