Dressyrtävling hos Hammarö Ryttarförening

Första helgen i maj anordnade Hammarö Ryttarförening Nationell tävling i hästdressyr. Man hade omkring 120 starter och tävlingsledaren Anna Levin var nöjd med helgen.
– Det som är roligt med den här tävlingen är att den går ända upp till grand prix, den svåraste klassen i dressyr, säger hon.

Enligt Anna Levin finns det ett stort intresse för dressyr i ryttarföreningen och från Hammarö fanns Anna-Maria Krawe med och tävlade under helgen. Hela tävlingen verkade mycket uppskattad och Anna Levin berättar att man har fått mycket positiv respons under de år som man har anordnat tävlingen.
Vi har kört i fyra-fem år, säger hon. Det är roligt, det blir så bra samarbete med de som kommer hit och tävlar. Vi brukar alltid få mail och telefonsamtal efteråt om att folk tycker att det är en så bra tävling och att de vill komma tillbaka.

Nästa tävling som anordnas av Hammarö Ryttarförening går av stapeln 16-17 juni och då kommer det att hållas nationell tävling i ponnydressyr. Det är kvalet till SM som senare under sommaren anordnas av Equality Riders i Hästviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.