Dubbelt klipp i centrum

Anna Kramer och skräddaren Camilla Brolin har full fokus på sina respektive verksamheter.

Nu gör det gemensam sak, med fokus på en dag i veckan:

-Jag gästspelar här på onsdagarna, förklarar Camilla.

Tanken med samarbetet som går under namnet The Uppercut är dels att The dressingrooms kunder kan få ändringar gjorda på sina köpta plagg. Och dels ger det kunderna en möjlighet att träffa Camilla som annars huserar på Folkets hus med sitt företag Milla Tailor. Annas och Camillas samarbete påbörjades redan i höstas då de båda skapade Margot Wallströms kläder till nobelfesten.

– Jag designade kläderna och Camilla sydde. Jag kände att vi jobbade bra ihop, det gick snabbt och vi synkade bra, berättar Anna som tillsammans med Camilla nu har flera uppdrag att designa och sy upp klänningar och kostymer till studenten.

– Senare kommer det med stor säkerhet gå över i en hel del brudklänningar, säger Anna.

The dressingroom startade upp 2008 och flyttade till sina nuvarande lokaler i april 2013. Camilla startade upp sin verksamhet förra året i samband med att familjen flyttade från England till Hammarö där maken är uppväxt. Under förra våren arbetade hon för Värmlandsoperan, och sommaren tillbringades på High Chaparall där hon fram tills nyligen var kostymchef.

– Jag åtar mig alla former av uppdrag. Kläder, skor och inte minst hattar, berättar Camilla vars huvudbonader pryder ensemblen i ”Parade” som just nu spelas på Värmlandsoperan.

TheUppercut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.