Efter 40 års trogen tjänst

Text och foto: KRISTINA 

Fredagen den 30 augusti packade Carina Larsson ihop sina privata tillhörigheter och lämnade kontoret i Folkets Hus för sista gången i yrkeslivet.    

En riktigt bra arbetsgivare och fria tyglar bidrog till att Carina stannade i 40 år och fyra månader på Pappers avdelning 36 på Skoghall.

– Jag har lagt upp mitt jobb efter mitt huvud. Men i och med nya regler och lagar som till exempel GDPR, och att förbundet övertagit en del av det jag gjort, så valde jag att gå i pension ett år i förtid, berättar Carina som känner att hon nu inte har samma koll på medlemmarna som hon haft tidigare, vilket inte är speciellt tillfreds- ställande. 

   Nu väntar långa skogspromenader med svampkorgen och förhoppningsvis i sällskap med en valp här i höst. 

– Jag är sugen på en hund igen, både för sällskap och för att komma ut och röra mig lite mer, skrattar Carina. 

   I övrigt kommer hon inte ha svårt att fylla dagarna. 

– Jag har mina barnbarn som är 7, 13 och 22 år, så jag är redan bokad framöver. Och om mina ögon tillåter så skulle jag vilja börja brodera igen, en gammal hobby, berättar Carina. Och så ska jag passa på att åka och hälsa på kompisar som man inte tar sig tid till när man kommer hem efter jobbet, fortsätter hon. 

   Carina avslutar med att önska  Pappers medlemmar och styrelsen lycka till i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.