Fillersexpert på Anneberg

Text:ANNIKA  Foto: KRISTINA

Vi träffar Susanna Hollinder som startade upp sitt företag Pro Estetic Hammarö i samma veva som Coronapandemin slog till.

Susanna har sin mottagning i familjens hus på Anneberg där hon bor med sin man Mattias och barnen Ella och Love. Hon är anställd som behandlingsassistent för ungdomar och driver företaget än så länge vid sidan om.

– Jag jobbar skift och har haft möjlighet att utveckla mig i mina intressen skönhetsvård och medicin, berättar hon.

Tanken om att starta eget kom för flera år sedan. Men då räckte inte orken till riktigt för att lära sig allt man behöver veta och kunna som företagare. Men lusten blev till slut så stor att Susanna började utbilda sig inom skönhetsbranchen. Idag erbjuder hon estetiska injektionsbehandlingar. Till exempel så kallade fillers med hyaluronsyra, något som även finns naturligt i kroppen. Den absorberar vatten och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare. De flesta tänker nog på stora läppar när man pratar fillers. Men många av Susannas kunder vill få hjälp att fixa till linjer och rynkor i ansiktet som de inte känner sig bekväma med.

– Vissa får ju till exempel den där rynkan mellan ögonbrynen som gör att de ständigt ser arga ut. Är man då en glad och sprallig person så blir ju bilden lite skev. Sådant kan jag vara med och rätta till, berättar Susanna.

Botoxinjektioner kan ges för att lindra migrän eller huvudvärk som kan uppstå till exempel för att man biter ihop tänderna nattetid. Effekten sitter i upp till fyra månader och ökar livskvaliten avsevärt för den drabbade. Och vill man ha sådana där filmstjärneögon går det även att få ögonfransarna fixade med lashlift eller ögonfransförlängning. För den som bara vill få en liten skjuts för hyn så finns det även möjlighet till det.

– Microgoldbehandlingen är en perfekt behandling för dig som önskar få en naturlig hud med ökad spänst och lyster, och som dessutom har effekt på många hudåkommor, säger Susanna.

Det var kanske ingen vidare drömstart att starta upp precis när Covid-19 lamslog hela landet.
– Men kunderna har börjat hitta hit nu, jag använder mig både av Facebook och min webbsida för att nå ut med mina tjänster, avslutar Sus-anna.

Susanna Hollinder.
Förarbetet är viktigt. Det tvättas, mäts och ritas innan injektionerna läggs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.