Häckar, häckar, häckar och häckar!

Jag gick väl i mellanstadiet när jag följde med en kompis på hennes friidrottsträning. Såklart provade jag också och tränaren tyckte jag hade fallenhet för att löpa häck. Tekniken satt liksom naturligt. Så under en period sprang jag över häckar.

Tittar ut över tomten och ser hur våra häckar som ramar in tomtgränsen har vuxit sedan förra året. Det spretar hårt både uppåt och i sidled. Så i år blir det ett måste att ansa alla häckar igen.

Maj går snabbt mot sommar, värme och bad. Med värmen kommer också de tunna kläderna och korta shortsen och kjolarna fram. Man måste ju se till att klä sig svalt. Ett är i alla fall säkert. Vi kommer att få se en hel del läckra häckar. Både hos killar, tjejer, tanter och gubbar och en och annan nakenfis. Och i vår trädgård. Förhoppningsvis.

Lappugglan har gett sig tillkänna på vår vackra ö. Det sägs att den är där det finns mycket mat. Kanske är det ett riktigt sorkår i år? Jag personligen tror att ugglorna precis som jag trivs i vacker miljö. Och tänk om vi om något år kan säga att lappugglan häckar på Hammarö!

Ja, det kan inte vara lätt att lära sig svenska med alla våra homonymer.

2 thoughts on “Häckar, häckar, häckar och häckar!

  1. ? och nöjer man sig med häckar i singularis kan man alltid gå på fotboll på Hisingen och se på Häcken ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.