Hammarö får Värmlands första DJ-butik

Webbutiken Hyrljud.nu har funnits i tolv år, men nu är man i full gång med att bygga upp en fysisk affär på Hammarö. Ägaren Andreas Högberg har varit i DJ-, ljud- och ljusbranschen i 22 år och ser fram emot att flytta in i nya lokaler.

– Jag tyckte det behövdes en DJ-butik i Värmland, det har aldrig funnits någon här, säger han.

 

Hyrljud jobbar med ljud, ljus och DJ-verksamhet och nu håller man på att flytta ut hela verksamheten till den gamla Icabutiken vid Lillängen. Andreas Högberg har även själv flyttat ut på ön och han tror att butiken kommer att göra sig bra på Hammarö.

– Det känns jättebra att ha butiken här, det är fem minuter från Karlstad och lätt att hitta hit,säger han. Vi kommer att ha öppet dagtid, folk kan komma ut hit och se på ljuseffekter, testa DJ-utrustningar och lyssna på ljudanläggningar. Dessutom kommer vi kunna erbjuda snygga kläder till bl.a. DJ´s via ett samarbete med Carlstad Depå

Företaget riktar sig både till privatpersoner och företag. Man har utrustning till försäljning, uthyrning och installation.

– Vi gör allt från konferens och restauranger till nattklubbar och arenor, säger Andreas. Nu senast satte vi upp 1,4 ton ljud i Fortnox innebandyarena i Växjö och skötte Eldkvarns livespelning. Nästa stora grej blir Smokie i Forshagaparken.

 

För tillfället arbetar fyra personer i företaget och man är i full gång med att renovera upp lokalen. När allt är klart kommer man även att erbjuda DJ-kurser för den som är intresserad.

– Allt man behöver är ett glatt humör, säger Andreas. Och lite taktkänsla.

Och butiken beräknas stå klar inom kort.

– Vi har snart flyttat ut all anläggning till Hammarö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.