HammaröNytt fem år

Det har nu gått hela fem år sedan jag startade tidningen. Att göra tidning är väldigt roligt och givande, att månad efter månad leverera text och form av hög kvalitet. Vi har fått mycket positiv feedback genom åren, många ser fram emot tidningen i lådan. Men vi har även fått några hårda ord. Vissa har blivit nekade annonsering. Det var inte populärt. En annan tyckte det var för jävligt att vi valt att lyfta en bög i tidningen. ”Ska våra skattepengar gå till sån skit?”.

HammaröNytt är en helt privatägd tidning och har ingenting med skattepengar att göra. Tidningen drivs genom annonsförsäljning. Inget annat. Därför kan vi själva välja helt och hållet vad vi ska skriva om och vilka som får synas genom annonser.

Med tanke på hur tidning efter tidning köps upp eller läggs ner så är vi väldigt glada över att du fortsätter läsa HammaröNytt, och hoppas självklart på många år till. Du kan hjälpa oss att utveckla tidningen genom att svara på vår enkät som du hittar på vår facebooksida. Och hör gärna av dig till oss, både med ris och ros.

Tack!

Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.