HammaröNytt undrar…

Regina Piscator, Vad gör du i sommar? 

– I sommar har jag tidig semester och spenderar hela första delen av sommarlovet tillsammans med familjen. Vi badar (när vädret tillåter och det gör det nästan alltid för våra tre barn), vandrar i naturen längs med Vänern, hälsar på släkten i Värmland och i södra Sverige och umgås med vänner.

– Jag gillar att vara mycket utomhus så det blir gärna utflykter med matsäck och fika till allehanda sköna platser i Värmland och även lite längre bort i Sverige. Till äventyren hör också besök på Liseberg och kanske något mer äventyrsland samt någon trevlig båttur. Sedan är det mysigt att bara vara tillsammans och spela spel, berätta berättelser, laga mat och så vidare.

– Hemma på Hammarö är det fantastiskt fint att besöka Hammars gård och Hammarö församlings öppna vägkyrka med café och utställning. Det finns inte något mysigare än att sitta i Hammars gårds trädgård och dricka kaffe och äta något gott till. Båtarna far förbi på Vänern, människor rör sig ut mot Hammars udde med sina hundar och den närliggande kyrkogården är som allra vackrast. Och i kyrkan är det en blandning av stillhet och lugn och liv och rörelse.

– Jag reser gärna i Sverige om sommaren och samtidigt är jag väldigt förtjust i att vara hemma i vår vackra bygd. Även när solen tvekar är det skönt att vara ledig. En spännande bok och ett lugnt hörn och tiden rinner iväg…

Regina Piscator, kyrkoherde Hammarö församling

ReginaPiscator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.