Hammarös ”lilla Almedalen”

Text: KRISTINA Foto: CHRISTINE

Söndagen den 26 augusti anordnades ”lilla Almedalen” vid ICA Kvantum Hammarö. Alla åtta politiska partier hade representanter på plats. De blev utfrågade på scenen och fick egen tid för anförande, och dagen avslutades med en paneldebatt där publiken ställde de flesta frågorna. Scenen ramades in av tält där politikerna träffade hammaröbor hela dagen.

– Det blev en fantastisk dag med många besökare. Jag tycker vi ska hjälpas åt att lyfta kommunpolitikerna, de lägger ner otroligt mycket tid och engagemang i sina uppdrag och de är värda att få lite hjälp, säger Urban Svensson, handlare på ICA Kvantum Hammarö och initiativtagare till detta evenemang. 

   Dagen bjöd förutom på sol, regn och åska även ett ministerbesök i form av Margot Wallström, samt flera riksdagskandidater som fick tillfälle att prata en stund från scenen. Våra lokala politiker var också nöjda med arrangemanget.

– Det var ett väldigt bra initiativ av näringslivet, ett trivsamt och avslappnat sätt för oss politiker att möta väljarna på Hammarö på en naturlig mötesplats. Jag ser fram emot fler liknande arrangemang framöver, säger Björn Johansson, Moderaterna. 

Här nedan kommer en bildkavalkad från Hammarö eget Almedalen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.