Här samlar jag kraft och energi

Det ligger ett tungt täcke av trötthet över många av oss just nu. Många upplever att energinivåerna är extra låga i dessa tider. En bidragande orsak kan vara bristen på socialt umgänge med familj och vänner som satts på en ofrivilligt lång paus. Men det är nu det vänder. Nu har vi bara att se fram emot en massa positiva saker. I alla fall enligt mig.

Dagarna blir varmare och kvällarna ljusare och ljusare. Det lockar till mer och längre utevistelser som boostar både kropp och själ. Fröna som är satta där hemma för att senare bli både blommor och ätbara grönsaker växer så det knakar. Det är nästan så man ser det med blotta ögat om man stannar till och verkligen ser de små underverken. Det är mirakler i varje grönskande frö. Vi är fler som får ta vaccin mot Covid så snart hoppas jag att vi kan börja umgås igen på ett mer naturligt sätt. Härligt eller hur?

Under tiden får vi se till att vi hittar de där guldkornen som gör att vi fyller på våra egna batterier. Jag har hittat min feelgoodzon i skogen. Gärna tillsammans med familjens häst. Det vi får uppleva i naturen tillsammans är magiskt och något jag önskar att varenda människa fick uppleva. Åtminstone en gång i livet.

Annikas signatur.
Annikas signatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.