Hårlös medarbetare

Inför ett reportage om en nygammal hårborttagningsmetod i HammaröNytt fick jag frågan om jag ville ställa upp som försökskanin. Den första tanken som dök upp när trådning kom på tal var smärta. Att i hög hastighet få mina stackars ansiktshår bortryckta med tvinnade trådar som snurrar fram och tillbaka, det kändes faktiskt som en obehaglig tanke.

Men när det var dags för själva proceduren bestod den inte av något element som jag kopplar ihop med smärta. Vad sägs om kaffe med dopp, tillbakalutad i en massagestol.  Det är klart att det kändes när trådningen satte igång, men inte så mycket att jag skulle tveka att göra det igen.

Behandlingen tog cirka 15 minuter, Sonia var grundlig, och resultatet blev jag mycket nöjd med. Efter en vecka såg det fortfarande ut som när jag klev ut från salongen. Nu har det nästan gått en månad och jag känner mig fortfarande nöjd när jag inspekterar mina bryn. De är smidiga att hålla efter, med lite lätt noppande här och där så har jag tillbaka samma fina form igen.

Christine Holm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.