Högt i tak för Reality Lift

Text och foto: Kristina

Snart går flytten för Reality Lifts gymdel. Gamla Vetekransen i Skoghall centrum ska byggas om innan deras gymdel flyttar in i början av nästa år. 

Michaela och Daniel öppnade  Reality Lift på Solgatan för snart 1,5 år sedan och började erbjuda personlig träning, gruppträning och massage. Men redan från start fanns planer på en större lokal. 

– Det har känts som en bra test på Solgatan, men vi har vetat från början att vi inte kan massera samtidigt som den andre har ett PT-pass, berättar Michaela. 

I början var de båda anställda på ett gym i Karlstad och kunde varva det med tider för sina kunder på Solgatan. Numera rullar verksamheten på så bra att båda arbetar heltid i företaget. Detta innebär att de är tvungna att lösa problemet med att massagen och träningen krockar. Efter att ha letat länge har de nu hittat en lämplig lokal i Skoghall centrum. I början av december skrev de på avtalet om att hyra lokalen där café Vetekransen höll till på Björkhagsgatan. Här kommer vi i början av
nästa år hitta gymmet, medan massagen blir kvar i den mysiga källaren på Solgatan. Paret flyttade till Skoghall i slutet av sommaren och bor ett stenkast från båda lokalerna.
– När vi fick höra att Nordic Wellnes ska in i gamla Pekåsfastigheten blev vi lite oroliga, men vi har ju helt olika inriktningar. I våra PT-pass och grupper har vi mycket fokus på styrketräning och anpassar dem efter behov och önskemål. Vi siktar alltid på att försöka göra träningen rolig, berättar Daniel. 

Efter årsskiftet börjar paret fixa själva i lokalen, men klienter och gruppträning kör de igång ganska tidigt i januari. 
– Äntligen får vi högt i tak, takhöjden har ju varit lite begränsande i källaren, skrattar Daniel. 

Större lokal i centrum ger fler möjligheter, bland annat kommer de kunna erbjuda företagsträning och medlemsskap så vi kan gå dit och träna utan att boka tid med PT.
– Det här känns stort såklart, det är en dröm vi båda haft i många år. Det känns som en naturlig process för vi har börjat i mindre skala och fått mogna in i det. Vi är redo nu, skrattar Michaela. 

2 thoughts on “Högt i tak för Reality Lift

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.