Höjden av lathet

Blir vi som har bil latare än andra? Jag tror det, för jag har sett så många stôlligheter av och med bilburet folk. Ta bara de som inte orkar skrapa sina bilrutor ordentligt vintertid. En liten glugg får räcka och sen kan det gärna ligga någon decimeter snö på taket också. Har dessa människor röntgensyn som kan se genom is och snö? Ocn snön på taket, vet de inte hur farligt det är? Jag har själv fått ett sjok snö från framförvarande bil rakt ner i motorhuven på min bil. Det var en rätt chockerande upplevelse måste jag säga. Då var jag glad att jag inte var ute på motorvägen. Sen alla dessa som ska parkera sin bil så nära entrén som möjligt. Det spelar ingen roll om det är till matbutiken eller till gymmet, men närmast ingången gäller. Finns det ingen ledig ruta nära kan man ju ställa sig bredvid den yttersta. I bästa fall. Lite underligt tycker jag att de som ska in på gymmet inte orkar gå 50 meter längre när de väl därinne kan springa på löpbandet i stort sett hur länge som helst. Jag får det inte att gå ihop. 

Visst är det skönt med bil, det kan jag inte sticka under stol med. Man spar en hel del tid när man tar sig mellan olika punkter. Men med tanke på hur trafiken ser ut längs Hammaröleden på morgon och kvällskvist går det nog många gånger fortare att cykla. 

 

// Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.