ICI Hudvård & Spa årets företag

Text: KRISTINA  Foto: CHRISTINE

Hedersutmärkelsen Årets företag delas ut varje år av Hammarö kommun, och är ett led i arbetet med att skapa goda relationer mellan kommunen och näringslivet. 

ici

I ÅR GICK utmärkelsen årets företag till Helén Birgersson och Gisela Blom, ägarna till ICI Hudvård & Spa. Motiveringen lyder ”ICI Hudvård och Spa har sedan starten 2004 målmedvetet byggts upp och sedan 2015 utökat sin verksamhet. Företaget har mycket gott renommé och har kunder långt utanför komungränsen och har därför stor betydlese för Skoghalls centrum”.

– Det är väldigt kul med upp-skattning. Man lägger ner mycket tid och energi på verksamheten och att få en sådan utmärkelse stärker verkligen, säger Helén.

Siw Gidlöv själv kom med nyheten och blommor i början av november, och själva diplomet delas ut vid en ceremoni i mitten av december.

– Det här visar att kommunen bryr sig om företagandet här på
ön och att vi är på rätt spår. Jag blev jätteglad över utmärkelsen, säger Gisela.

VID CEREMONIN KOMMER även årets miljöstipendium, kulturstipendium och miljöstipendium delas ut, samt förutom utmärkelsen årets företag även årets idrottsprestation, årets ledare och god arkitektur. Kommunen har sedan 1986 utsett årets företag på Hammarö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.