Invigning Mörmo modulskola

Text: KRISTINA  Foto: CHRISTINE

Efter allvarliga problem med lokalerna har Mörmo högstadium fått flytta in i en modulskola som invigdes tisdagen den 13 november. Per Aspengren, Margareta Ivarsson och Lillemor Larsson hälsade välkomna och förklarade skolan invigd.   

Rektor Patrik Olofsson klippte bandet tillsammans med Emma Skovlund, ordförande i elevrådet. Därefter följde rundvandringar i hela skolan. Emma Skovlund tillsammans med Siri Promrit guidade stolta oss runt bland salarna. 

– Det är jättefräscha lokaler, och det känns gôtt att få en nystart. Det är även roligt att vi elever har fått vara med och påverka så mycket, till exempel i cafeterian och nya utegården. Nu har vi ett pingisbord, ett biljardbord och basketkorgar ute, men vi ska även få någon sittgrupp och kanske hängmattor, berättar Emma. 

Även rektorn är nöjd.
– Det känns väldigt skönt. Invigningen idag är liksom avslutningen på början. Det är ljust och fräscht med det nya, och de flesta verkar nöjda, berättar Patrik Olofsson. 

Mörmo högstadium kommer enligt plan flytta in i Hammarö Utbildningscenters lokaler där Götetorps elever just nu huserar efter att Götetorpsskolan totalförstördes i en brand sista december 2015.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.