Janerik ny ordförande i centrumföreningen

I samband med the Dressingrooms konkurs i juni valde Anna Kramer att kliva av ordförandeskapet i Skoghall Hammarö Centrumförening. Föreningen har nu valt sin nya – eventuellt tillfälliga – ordförande.

– Jag sitter fram tills nästa årsmöte, säger Janerik Carli vars första uppgift dels blir att utvärdera vårens Tassemârten:

– Vi hade lite otur med vädret på lördagen, det kan man inte råda över. När det gäller själva arrangemanget vet vi ganska väl vad som inte fungerade så bra. Men vi vet också hur vi ska gå tillväga för att rätta till det till nästa år.

Den andra stora utmaningen består att planera för höstens aktiviteter. Först ut är shoppinglördagen den 26 september till förmån för världens barn. Men dessförinnan kommer Hammaröloppet som arrangeras för första gången i år, fredagen den fjärde september.

– Vi vet inte så mycket om det, annat att kommunen är medsponsor. Det är alltid kul när det händer något extra, självfallet hänger vi på. Vi får ta en diskussion med arrangörerna vad vi kan bidra med.

Året kröns med avslutande Tomtens dag, söndagen den 29 november.

– Förra året hade vi precis öppnat här i Skoghalls centrum, men nu är vi mer etablerade. Hur ska vi göra för att ta Tomtens dag ytterligare ett kliv uppåt? Det är spännande, konstaterar Janerik Carli.

JanerikCarliWEBB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.