KURA SKYMNING

I skrivande stund är det grå novemberdag. Ruggigheten ligger som en fuktig filt runt kroppen och jag fryser. Känner att den nalkande julen börjar göra sig påmind i form av en lätt stress. Här och där slår julens ljus ut i form av pyntade träd och buskar, och i fönstren hänger adventsstjärnorna. För oss som är lite aktiva i den sociala världen blir vi överösta av bilder av nybakade lussebullar och pepparkakor. Julbaken är alltså redan igång bland många vänner och bekanta. Inte stressande ett dugg! Jag förstår inte hur folk hinner med allt. Duktiga ni!

I år tänker jag inte åka med i julhetsen. Om jag kan undvika den förstås. Man blir lätt smittad. Det finns ju genvägar som gör tillvaron lite lättare. Julbrödet kan man köpa färdigt från butiken och julklapparna kan man köpa på nätet. Pyntningen kommer successivt och lagom till jul är hela huset pyntat och nystädat.

Nu är det samla kraft och energi som gäller. Det tänker jag göra med att kura skymning. Jag hoppas att fler än jag tänker göra det samma.

God jul på er kära läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.