Kvantum och Koi gör julen ljusare

Text:ANNIKA 

ICA Kvantum Hammarö och Koi Produktionsbyrå har tillsammans startat ett projekt för att hjälpa hammaröbor som har det tufft ekonomiskt.

Tio familjer kommer få varsitt presentkort på 600 kronor att handla för på ICA Kvantum Hammarö. Barnfamiljer kommer prioriteras i urvalet som görs av en utvald jury. 

– Det finns familjer som inte har råd att fira jul, speciellt nu i Coronatider. Kanske brukar man fira hos släktingar och slipper köpa så mycket julmat. Det blir ju svårt just i år, berättar Urban Svensson, ICA Kvantum Hammarö.  

– Vi tänker att det kan ge en liten guldkant till några av dem som har det svårt nu. Julen är ju barnens högtid och ska ju vara fylld av glädje och skratt, säger Kristina Öijeberg, Koi Produktionsbyrå. 

Ansöker gör man genom att skicka ett mail med en kort beskrivning av sin situation till jul20@koiproduktion.se senast 18 december.

– Endast juryn kommer läsa dessa mail och inga namn kommer publiceras, varken här i tidningen eller i sociala medier, berättar Kristina.

Den här julen kommer nog bli väldigt annorlunda för många. Men kanske kan ett sådant tillskott i hushållskassan göra julen lite ljusare för några familjer. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.