Lena tog över butiken

Lena Pihl har varit en trogen kund till Zick-Zack i många år. Och sedan årsskiftet – även ägare.

– Jag fick frågan i december, så det har gått jättefort.

Intresset för handarbete i allmänhet och stickning i synnerhet har funnits länge.

– Jag är undersköterska i botten, de sista åren arbetade jag i receptionen på Centralsjukhuset. Jag har aldrig drivit ett eget företag eller stått i butik tidigare, så den första tiden var jag jättenervös, det var mycket att lära. Men jag har fått så otroligt fint bemötande från kunderna, berättar Lena som också vill passa på att tacka för stödet från Zick-Zacks tidigare ägare Maria Eurén.

web_Lena_zickzack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.