Lerin räddar Nordiska akvarellmuseet

Den utställning som var planerad på Nordiska akvarellmuset i Skärhamn i år gick i stöpet på grund av den rådande pandemin. Museet som har tjugoårsjubileum i år hade planerat för en utställning som skulle visat konst från 1600-talet fram till dagens konstnärer. Istället går nu Lars Lerin tillsammans med konstnärerna Maria Nordin och Bernd Koberling in och räddar upp årets säsong.    

   Utställningen består av tre självständiga delar under temat ”Flora, fauna och kroppens tunna skal”. Maria visar verk om människan, Bernd växterna och Lars tar hand om djuren tillsammans med några studier från den kända djurmålaren Bruno Liljefors som dog 1939.

   Sommaren 2014 hade Lars Lerin en separatutställning på detta museum som då slog alla publikrekord. Nu är han alltså tillbaka på Tjörn och räddar med detta tillsammans med Bernd och Maria sommaren för museet. Du som vill se dessa konstnärers verk har ända fram till trettonde september i höst på dig.

   För dig som inte har möjlighet att ta dig till Tjörn och Skärhamn denna sommar så öppnade konsthallen Sandgrund Lars Lerin i början av juni. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.