Let´s make magic – barndagen på Skoghalls Folkets Hus

Lördagen den 25 maj arrangerade vi, tillsammans med Let´s make a difference och Skoghalls Folkets Hus, en dag med massor av gratis aktiviteter för alla barn. Detta blev möjligt tack vare sponsorer, och alla som hjälpte till ställde upp ideellt. Pengarna som skänktes i önskebrunnen går till Let´s make a difference så att de kan fortsätta hjälpa barn i vår omgivning.

Det blev en lyckad dag med många nöjda miner. Bland annat bjöds det på en fantastisk show av magikern Simon Söderqvist och en uppvisning av en barngrupp från Dansstudion. Spöket Laban, Lilla Anna och Bananer i pyjamas minglade bland barnen. Flammy från brandkåren fanns på plats och var välbesökt. Många passade på att få ansiktsmålningar och det spelades friskt på chokladhjulet. Allt var självklart gratis, och Malin Lundqvist från Let´s make a difference var väldigt nöjd med dagen.
– Vi lär oss massor en sån här dag som vi tar med oss och kan göra det ännu bättre nästa gång. Om det kom bara några barn som annars inte får möjlighet att göra sådana här saker, är jag nöjd. Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt till både med planering, skänka priser, tryckt material och ställt upp som funktionärer under dagen. Och tack alla som besökte oss!

Besök gärna Let´s make a difference på webben; http://www.letsmakeadifference.se och läs mer om deras arbete för att hjälpa barn i vårt närområde.

Vi ser fram emot att få vara med och hjälpa till vid fler arrangemang framöver.

Ansiktsmalning3

Ansiktsmalning4

B1_B2_LillaAnna

Chokladhjul_Sebastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.