Markus Larsson lägger skidorna på hyllan

Hammarös mest framstående alpina skidåkare genom tiderna kommer i år att göra sin sista säsong. Markus Larssons första världscupstävling skedde i november 1999. Sedan dess har han hunnit med 206 världscupstarter, sex världsmästerskap och fyra OS.

– Jag känner mig oerhört tacksam för att jag fått möjligheten att syssla med skidåkning professionellt under så många år. Jag ser idag tillbaka på de 17 år jag tävlat i den alpina världscupen och mina segrar i slalom är definitivt några av de absoluta höjdpunkterna i min karriär, säger Markus Larsson i ett pressmeddelande från Svenska Skidförbundet.

_DSC7033-Redigera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.