Martin ny klubbchef på Hammarö GK

Text: KRISTINA  Foto: PRESSBILD

Den första februari tillträder Martin Zetterfeldt som ny klubbchef på Hammarö Golfklubb. 

Många känner igen Martin från klädbutiken Boomerang i Karlstad där han varit butikschef de senaste tio åren.
– Martin har en gedigen erfarenhet av service, kundvård och varumärkesbyggande, bitar som är oerhört viktiga för en modern golfklubb med ambition att utvecklas och växa. Jag är övertygad om att han – tillsammans med vår nya banchef, tränare och övrig personal – kommer förstärka den positiva fas klubben befinner sig i, säger Jörgen Lindahl, ordförande i Hammarö Golfklubb.

– Det känns fantastiskt kul och ärofyllt att få representera medlemmarna i tjänsten som klubbchef. Hammarö har seglat upp som en frisk fläkt i golfsverige det senaste året och jag hoppas kunna bidra till fortsatt utveckling. Vi kommer naturligtvis lägga stort fokus på banan och övningsområden, men det är också viktigt att förstärka upplevelsen för medlemmar, gäster och samarbetspartners, säger Martin Zetterfeldt.

Martin kommer från Herrhagen men bodde från sina tidiga ton-år på Östra Tye tillsammans med sina föräldrar och äldre bror. När lusten för golf kom tog Hammarö Golfklubb en stor del av fritiden. Så man kan väl säga att han idag har hittat tillbaka hem. Idag bor Martin med sin fru Sophia och sonen Hugo i Klara men besöker gärna familjens sommarhus på Östra Tye när tid finns. Något annat man kan säga om Martin är att han älskar charkuteriprodukter av alla de slag och att han njuter gärna av en gin och tonic på semestern. Martin tror också att han kan vara en av de medlemmar i klubben som har den längsta baksvingen.

– Det gäller att se hela klubbhuvudet i baksvingen, skrattar Martin.

Hammarö golfklubb hade en mycket positiv utveckling under 2016. Det spelades rekordmånga golfrundor på banan och antalet medlemmar och samarbetspartners sköt i höjden. Klubben gjorde flera uppmärksammade satsningar, bland annat Värmlands första Footgolfbana, som bidrog till att man prisades som Årets uppstickare inom värmländsk besöksnäring. Man uppmärksammades även för sin framgångsrika juniorverksamhet, där PGA-proffset Jonas Blixts tävling gav nationell uppmärksamhet.

Golf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.