Med en kopp te och ett block

Svartvit porträttbild av Kristina Öijeberg.Nu har allt dragit igång igen efter sommarens lata dagar. En ny termin för oss alla. Nya tag, och jag är full av energi. Efter att ha träffat härliga Michaela på Hallersrud vill jag ta tag i min trädgård. Kanske kan jag röja på baksidan och ställa upp några pallkragar?  En kryddträdgård, jordgubbar och morötter, samt massor av blommor. Och ett växthus vore ju fantastiskt, eller kanske till och med ett orangeri? Och det där med höns, kanske kan jag få till det också? När man ändå bor på landet och möjligheterna finns. Det är viljan och energin som saknats. Nu har jag båda. Behöver frigöra lite tid bara. Dags att ta fram block och penna, här ska göras listor!

Med en blygsam solbränna som påminnelse om härliga varma dagar kan jag nu se fram emot ruggiga höstkvällar under tjock filt och sprakande kamin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.