Mot ljusare tider

I vintras, precis efter jul- och nyårshelgens slut och en lång ledighet, kändes det väldigt långt till nästa ledighet, påskhelgen. Jag vet inte var tiden tog vägen men fort har den gått, mycket har hänt och snart är påsken här. Jag hoppas att våren tagit ordentligt fäste då och inte bara visar sig en liten aning som den gör idag.

Just nu lever vi i stunden av att den totala katastrofen nalkas. Är det inte klimatet som är i farozonen så härjar det nu ett virus världen över som lamslår vår tillvaro. Gränser stängs, sjukhus går på knäna och en del städer går in i stand by läge. Varje hostning, nysning eller febertopp granskas in i minsta detalj. Coronaviruset har världen i sitt grepp och jag hoppas att det blir ett stopp på spridningen och fler insjuknade snart. För lite läskigt är det. Men trots allt måste vi allesammans fortsätta leva våra liv.

Coronaviruset till trots så gillar jag faktiskt Corona. Fast då är det den ljusa ölen jag tänker på. Så för att backa tillbaka till det där med nästa ledighet. Jag ser verkligen fram emot den med ljus, värme och Corona på altanen. Ölen alltså.

Lev väl ni alla fina!

Fotot har tagits av Håkan på Mörudden en av de där allra blåsigaste dagarna i februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.