MyWay och KOI årets företag

Text: ANNIKA  Foto: HÅKAN

Hedersutmärkelsen Årets företag delas varje år sedan 1986 ut av Hammarö kommun, och är ett led i arbetet med att skapa goda relationer mellan kommunen och näringslivet. 

I år gick utmärkelsen årets företag till MyWay och KOI Produktionsbyrå. 

MyWays motivering lyder My Way är en given mötespunkt för många i Skoghall och ett företag som ständigt arbetar för att utveckla sig och erbjuda kunderna ett bredare sortiment. Företaget har under en lång tid varit en given aktör i Skoghalls centrum och
därför också bidragit till centrumhandelns fortsatta utveckling”. 

– Att få en sådan här utmärkelse betyder väldigt mycket. Vi lägger väldigt mycket jobb och tid på att ständigt försöka utveckla butiken. Samtidigt är det bland det roligaste jag vet, säger Johan Englund, MyWay.

KOI Produktionsbyrås motivering lyder KOI Produktionsbyrå är en god förebild för andra företagare i kommunen. Företaget arbetar aktivt i olika nätverk för att ständigt bidra till utveckling av tidningen Hammarönytt till nytta för Hammaröborna genom att skapa en bra blandning av redaktionell text och annonser”. 

– Jag känner mig mycket hedrad, detta är en utmärkelse som visar att det vi gör är uppskattat även av Hammarö kommun, säger Kristina Öijeberg, KOI Produktionsbyrå.

Kommunstyrelsens ordförande Per Aspengren och kommundirektör Caroline Depui lämnade över beskedet och en blomma i början av december. Sjävla diplomet delas ut i samband med kommunfullmäktiges avslutning för året senare i december. Då delas även kulturpriset, årets ledare, årets idrottsprestation, årets unga ledare, miljöstipendium och arkitektpriset ut. 

Johan Engström, Per Aspengren, Caroline Depui och Kristina Öijeberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.