Nya ansikten på Ica Lövnäs

Lucas och Anneli Normark har tagit över verksamheten på Ica Lövnäs. Paret kommer från Örebro och man kan säga att de har en gedigen erfarenhet inom affärsområdet.
– Vi har båda två jobbat inom Ica hela vårt liv, säger Lucas.

Lucas och Anneli kan sitt Ica.

Lucas var 15 och Anneli 16 när de först började jobba för Ica. För sju år sedan träffades de på Ica Parkhallen i Örebro och resten är så att säga historia.
– Sen vi träffades har vi jobbat ihop nästan hela tiden, berättar Lucas.
Och nu driver de butiken på Lövnäs åt ägaren Henrik Rahm. Men när de fick erbjudandet hade de precis byggt hus i Kumla, så just nu hyr de en lägenhet på Skoghall och tar Lövnäs lite på prov.
– Vi har sagt att vi ska testa i ett år och se hur det går, säger Lucas.
Än så länge verkar det dock gå bra och Lucas menar att de är glatt överraskade av värmlänningarna.
– Vi har märkt att värmlänningarna känns mer positiva än kunderna i Örebro. Om till exempel något är slut här så är det en lite lugnare kund än om det händer i Örebro.

När det kommer till den rena butiksverksamheten har varken Lucas eller Anneli planer på några större förändringar på Ica Lövnäs, men ett par saker har setts över sedan ägarbytet.
– Vi har gjort lite småändringar, byggt om lite vid kassorna och charken och försökt få ordning på entrén, säger Lucas.
I framtiden vill de gärna se att butiken har en ännu större inriktning på mat och man planerar att minska ner utbudet på andra saker.
– Det är klart att man ska kunna hitta pennor och kopieringspapper och sådana saker här, men vi vill minska på det utbudet för att kunna få in mer mat. Vi vill att man ska få inspiration hos oss och hitta recept och små tips.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.