Nya butikschefen på Coop Nolgård

Text: KRISTINA  Foto: HÅKAN

I mitten av augusti tillträdde en ny butikschef på Stora COOP Hammarö efter att Jörgen Beckman lämnat för en COOP-butik i Kristinehamn.

32-åriga Martin Hagström från Sunne var tidigare butikschef på Stora COOP Bergvik efter tio år i Stockholm där han arbetade i en annan butikskedja. Nu bor han med sambo och en femmånadersbebis på Östra Tye. 

– Jag gillar det här med den lokala förankringen, vad en matbutik ofta betyder för en bygd. En viktig samlingspunkt, och att vara med och bidra till Hammarö i stort. Mycket är det den biten som gör att jag vill vara här. Och det här är en väldigt fin butik med potential och utvecklingsmöjligheter, berättar Martin. 

Martin gick musiklinje på gymnasiet, han sjunger och spelar gitarr både i sitt rockabillyband The Big Rockets och som trubadur. I och med pandemin har det inte blivit så många spelningar senaste året, men han övar mycket hemma på kvällarna och räknar med att få möta publiken igen framöver. Och han längtar efter att få börja hitta på en massa evenemang i och utanför butiken. På frågan om vad mer vi kan förvänta oss framöver är Martin lite hemlighetsfull.

– Det finns några hål i marknaden, vissa saker måste man åka in till Karlstad för att få tag i. De hålen ska vi fylla, berättar Martin som inte vill avslöja mer i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.