…och på insamlingsgala för till förmån för utsatta djur

På lördagskvällen höll Swedish help for animal shelters en insamlingsgala till förmån för utsatta djur. Galan bjöd på middag med underhållning, show med Starboys och dans till Five 4 Fun. Sammanlagt inbringade kvällen 34 000 kronor som fördelas mellan Djurskyddet i Karlstad, Skiathos Dog Shelter och Animal Protection Network.

Johan Östling
Björn Starrin

Det var fullsatt i Skoghalls Folkets hus under galakvällen och arrangörerna fick tidigarelägga hela arrangemanget eftersom man fick in fler anmälningar än vad som var räknat. Starboys bjöd på en bejublad tvåtimmars show med allt från nyckelharpa och Gustav Vasa-peruker till hårdrock och lättare striptease. Dansen pågick sedan till sena timmen.

Arrangör Eva Lindén

Arrangörerna var mycket nöjda med kvällen och pengarna som samlades in kommer att gå till att hjälpa hemlösa katter och hundar samt att bekämpa pälsfarmar i Asien. Nya Wermlandstidningen, Cateringspecialisten, Skoghalls Folkets hus, Daglab på Stora Enso och Starboys sponsrade kvällen och flera lokala handlare från både Hammarö och Karlstad hade lämnat gåvor till auktion och lotteri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.