Optimal Träning nu på Nolgård

Text: KRISTINA

Efter Hammarö Arena och Bryggudden har nu Optimal Träning öppnat sin tredje anläggning, förlagd på Nolgård.

– Vi är fantastiskt glada att vi har möjlighet att tillgodose våra medlemmars önskemål och behov på Hammarö, med en större anläggning än den som finns idag. Optimal Träning i Hammarö arena kommer även att finnas kvar, berättar Mattias Sandberg, vd på Optimal Träning.

– Vi tror på personlig service. Hos oss har alla personliga tränare och vi individanpassar ditt medlemskap utifrån ditt unika behov, fortsätter han.

Optimal Träning erbjuder ett brett utbud av enkla träningsformer. Filosofin är att träningen ska vara rolig och inte ta för mycket tid.

– Vi tror på kort effektiv träning och förutom gymmet erbjuder vi pass om 25 minuter och vår unika anläggning Milon där du på bara 17,5 minuter tränar igenom hela kroppen, berättar Mattias.

I nya anläggningen finns gym, gruppträningssal, omklädningsrum, kontor, reception och konferensrum för till exempel viktminskningsgrupper, så kallat Weight Trainer.

– En nyhet är att det på Nolgård kommer finns ett barnrum. Där kan du lämna dina barn vissa tider då du tränar. Mer info om hur det kommer gå till kommer löpande, berättar Mattias.

– Vår vision är att du ska längta tillbaka. För då blir träningen av, och ni kommer nå era tränings- och välbefinnandemål, fortsätter Mattias.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.