Siw tackar för sig

Text: KRISTINA   Foto: CHRISTINE

siw_161021

Siw Gidlöf, kommunstyrelsens ordförande, avgår som kommunalråd i Hammarö kommun.

– Jag har arbetat länge och haft väldigt roligt. Nu är det dags att göra andra roliga saker. Ta hand om vår trädgård och skriva på vers, till exempel. Det ser jag fram emot. Och läsa, jag har köpt på mig mycket böcker genom åren, men inte läst dem. Det ska bli härligt att läsa annat än kommunala handlingar, säger Siw Gidlöf.

Siw passar också på att ge HammaröNytts fotograf Christine Holm en stor eloge vid fotograferingen också.

– Christine har tagit de överlägset bästa bilderna av mig genom åren.

Vi önskar Siw lycka till med vad hon än företar sig, och kanske får vi se några rader på vers i HammaröNytt framöver?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.