Smaken i fokus på Hammarö GK

I år står Restaurang 3Kök för maten på Hammarö GK. Nyordningen innebär bland annat utökade öppettider och ett litet annorlunda tänk kring menyn.

Restaurang 3Kök är belägen i Inre Hamn i Karlstad och drivs av kockarna Mathias Persson och Karl Nilsson sedan 2009.

– Restaurangen i stan är navet för vår verksamhet. Därutöver har vi verksamhet i Öjeviks gård i Sunne. ”Det tredje köket” står för cateringen, den kommer att ingå som en del i golfrestaurangen, berättar Karl Nilsson.

Grundkonceptet är ett totalfokus på kvalitet och svensk mat, lagad från grunden. Tanken är att besökare som är vana vid restaurangen i Karlstad ska känna igen sig även på Hammarö GK. Öppettiderna från åtta på morgonen till sju på kvällen är – förhoppningsvis – anpassade efter gästernas behov.

– De första golfarna kommer tidigt på morgonen och sen droppar det in spelare under hela dagen. Frukosten serveras fram till elva. Sedan ska man kunna välja när man vill äta, förklarar Karl Nilsson som betonar att det inte kommer att erbjudas någon Dagens Lunch.

– Det är ett gammalt begrepp som förutsätter fasta tider och fasta priser, men vi vill inte jobba på det sättet. Vi har diskuterat detta med från Peter Adén (klubbansvarig vid Hammarö GK) och han är helt inne på vår linje.

Karl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.