Ställplatser för husbilar

Text: ANNIKA. Foto: HÅKAN  

Lillängshamnens gästhamn är under utveckling och som en del av detta kommer där bli ställplatser för husbilar. Sex till åtta platser ska förses med elstolpar och kunna nyttjas mellan juni och september för att sedan finnas tillgängliga för andra målgrupper resterande tid på året. Arbetet med detta beräknas vara klart 1 juni i år.

3 thoughts on “Ställplatser för husbilar

 1. Nu grunner gôbben.Hur blir det med p-platser till alla båtägare när det även blir ”camping”?Som jag ser det nu.Så blir det ju flera hus nere i hamnområdet.Och alla får inte ens p-plats för sina bilar.Jag befarar att hela hamnområdet kommer att bli överfullt med bilar.Och nu med att göra p-platser för husbilar,verkar dumt tycker jag.Det finns ju en camping på Mörudden,skall kommunen konkurrera med denna fina campingen?Bare lite från gôbben som grunner.

 2. Hej Jan!
  Nu har jag pratat med kommunen om detta, och de berättade att båtklubben röjer bakom båthusen och drar undan trailers för att göra plats för parkering. Där får man stå sju dygn också, till skillnad från de andra som har tolv timmar.
  Till hösten när båtarna tas ställplatserna för husbilarna bort också.
  Ha en fin eftermiddag!
  //Kicki

  1. Hej Kicki.
   Låter ju bra.Får se hur detta kommer att bli i sommar.Men förstår ändå inte varför kommunen konkurrerar med Hammarö finaste camping(Mörudden).Ha en bra dag,Mvh
   Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.