Tack snälla!

En av vinterns kallare dagar var jag iväg och handlade i en av mataffärerna här på ön. Jag hade bylsat på mig rejält med kläder. Den varmaste jackan garderoben kunde erbjuda hade jag knäppt omsorgsfullt om mig. På väg ut ur affären möter jag en tjej som möter min blick och säger med ett stort leende ”Vilken snygg jacka du har!” Reakapet inköpt för några år sedan är tydligen fortfarande helt okej att använda. Och tjejen som jag aldrig sett förut gjorde min dag. Tack, snälla!

Jag blir lika glad varje gång när de bilister som passerar mig när jag är ute och rider eller går med min häst saktar ner när de kör förbi oss. Ni har förstått vad som kan hända. Tack, snälla! 

Vi kan inte undgå att möta folk när vi lämnat vårt trygga hem. Det kan vara var helst där många människor möts som till exempel i mataffären. Alla ni som tar ett steg tillbaka, går en omväg eller väntar utanför. I dessa tider kan jag bara säga en sak. Tack, snälla!

Och till alla er därute som ställer upp och hjälper till när livet stjälper. Det kan vara både i stort och smått. Till er vill jag bara säga. Tack, snälla!

// Annika

Foto: Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.