Tagen på bar gärning

Jag är en människa som sitter på mycket information, jag vet saker om din granne som jag egentligen inte borde veta. Har ni sett Gossip girl? Jag skulle nästan våga dra det så långt som att säga att jag är Skoghalls svar på Gossip girl! Hur har jag kommit över denna information undrar ni kanske? Jag är expert på att lura i bakgrunden, likt en skuggvarelse i mörkret.

Okej nej, nu spårade jag ur lite, men jag har mina knep. Jag ska ge er ett exempel, ibland har jag hörlurarna i öronen utan att jag spelar musik, folk tror att jag inte hör vad som sägs runt omkring mig. Well, guess what? Jag hör er. Alltid. Jag inser nu i skrivande stund att jag målar upp mig själv lite som en psykopat. Men jag känner lite att det inte gör något. Jag har inte så mycket att förlora i livet.

Men här om dagen tog mitt snokande en helt ny vändning. Jag satt på bussen, uppför den lilla trappen på sätet direkt till höger. Snett nedanför mig sitter en kille i min ålder. Jag vet vem han är men jag känner honom inte. Han tar upp telefonen och öppnar snapchat. Jag blir nyfiken och sträcker lite extra på mig för att se vad han sysslar med på telefonen. Innan jag hinner blinka slår han på ”framkameran” på telefonen och tar en bild på sig själv. Jag ser mig själv på bilden, tillräckligt väl för att se min panikslagna blick. Mitt ansiktsuttryck säger verkligen ”oh shit”. Han vänder sig om, jag tittar ut och låtsats som att det regnar. Han har lyckats med det omöjliga. Fångat skuggvarelsen på bild, jag blev tagen på bar gärning.

I fortsättningen kommer jag ha solglasögon på mig, då kan ingen urskilja vart min blick är riktad.

xoxo Gossip David

David4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.