Träna kondis

Sommaren är över och framför oss väntar nu ungefär nio månader av totalt mörker och misär. Det är onekligen den jobbigaste perioden på året om du frågar mig, nu är det slut på sena sommarkvällar med rosévin i solnedgången!

Men räds icke, det finns ett knep för att få denna dystra period att gå fortare. Det många fokuserar på är att komma i form till beach 2016. Något som verkligen har fångat min uppmärksamhet är att träna kondis, det låter som något jag verkligen skulle kunna uppskatta!

Jag har hört är att det är väldigt viktigt att börja långsamt, så jag rekommenderar att kanske bara börja med en liten delicatoboll om dagen den första veckan. Vecka nummer två är det nog dags att trappa upp lite, prova en mellanstor bit morotskaka. Känns det lätt? ta en bit till! Vecka tre är det dags att öka på ytterligare! Ni förstår grejen här va?

Det bästa med att träna kondis är att det verkligen passar alla och var och en kan hitta något som faller en i smaken. Nio månader senare är det sommar, du bör nu kunna länsa vilket kondis som helst och du har under dessa, numer njutbara månader även kommit i form: rund! Den bästa av alla former! Ha dock i åtanke att det är lite lättare att rulla av klippan du ligger och solar på så se till att du bundit fast dig själv i en tall eller något annat markfast en bit bort från vattenbrynet så du inte förliser och driver ut i vänerhavet.

Lycka till!

_dsc2525-redigera-webbad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.