Vad gör du i sommar… Christer Sjögren?

– Denna sommar är jag mestadels ledig. När väl sommarperioden kommer tycker jag den går alldeles för fort trots att den är tre månader (1 juni till 31 augusti). Så därför ska jag vara hemma på Hammarö och njuta så mycket som möjligt av den sköna naturen, sjön och fåglarna som väcker en vid fyratiden på morgonen genom sitt glada kvittrande om man har fönstret öppet.

– Jag kan naturligtvis inte helt och hållet hålla mig borta från mitt arbete. Jag gör cirka 12-14 framträdanden på scenen under sommaren. Det första är på Nationaldagen 6 juni på Skansen (direktsänt i TV) där jag blev tillfrågad att framföra en speciell sång för publiken och kungafamiljen, i synnerhet prinsparet som gifter sig en vecka senare.

– Senare under juni blir det en TV- inspelning till. Jag ska medverka i ett program tillsammans med en annan hammaröbo, nämligen Lars Lerin. Vad vi ska prata om ska jag inte avslöja här, men jag kan nog redan säga att det blir Se och Hörvärt ?…

– För övrigt, som sagt var, ska jag njuta tillsammans med familjen ÄVEN regniga dagar. Det finns alltid saker att hitta på då också.

Jag önskar alla en riktigt trevlig sommar!

Med vänlig hälsning, Christer Sjögren

ChristerS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.