Vi kom iväg – och hem igen

Text: Annika

Resan till soligare land var bokad sen lång tid tillbaka och avresan skulle ske från den stora flygplatsen utanför vår huvudstad. Veckorna innan avfärd blev vi matade från både press och TV om kaoset som pågick där. Det var med en stor portion tålamod vi anlände till terminalen. Men vad smidigt det gick! Vi var av med bagaget och igenom säkerhetskontrollen på cirka en halvtimme. Att jag sedan fick gå igenom säkerhetskontrollen två gånger är en annan historia.

Efter en vecka med sol, värme, bad, god mat och umgänge med goda vänner landade vi i ett Sverige som bjöd på medelhavsvärme. Vi valde att åka en del av hemresan på lite mindre trafikerade vägar och fick se mycket av vårt vackra land bortom motorvägarna. Kan väl bara intyga att Sverige är fantastiskt vackert. Devisen borta bra men hemma bäst blev med ens solklar.

Nu har jag bara en undran om denna sommar. Är det extra gott om orm i år? Tycker jag sett fler platta kräldjur på våra vägar än tidigare. För mig är ett platt kräldjur ett bra kräldjur. Och ja, jag är lite självisk där.

Nu ser jag fram emot några veckors ledighet här hemma. Hasta la vista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.