Weimers nominerad gånger tre

WeimersHammarös egen kristdemokrat Charlie Weimers går ett spännande 2014 till mötes. Valet står mellan Hammarö, Stockholm eller Europa. Först ut är valet till Europaparlaments-valet i maj där han har nomineras till nionde plats.

 

– Det känns hedrande att vara nominerad men min främsta uppgift är att hjälpa in Lars Adaktusson och Ebba Busch som står över mig på listan, säger Charlie Weimers som representerar Värmlands län.

Siktet är dock mer inställt på höstens riksdagsval där han är Värmlandsdistriktets förstanamn. Samt kommunvalet i hemmakommunen.

– Jag hoppas få bli invald i både riksdagen och Hammarös fullmäktige. Det är min förhoppning att kunna vara aktiv inom Hammaröpolitiken så mycket jag kan.

Som grädde på moset har familjen Weimers fått tillökning med en liten dotter.

– Allt kommer samtidigt, så är det. Jag ska vara föräldraledig en månad kring jul och nyår, det blir mycket att göra under 2014. I sommar blir jag tyvärr bara ledig i tre veckor, säger den nyblivne fadern/riksdagskandidaten.

 

Bild: KD Värmland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.