Bilar är hårda

I morse var jag nära att bli en mördare. Helt ofrivilligt, ska tilläggas. Det är mycket mörkt både på mornarna och på kvällarna nu, och jag kör försiktigt, förståndigt och lagligt. Men det hjälper ju inte om någon, helt utan reflexer eller lysen cyklar eller kliver ut framför bilen. Nu gick det ju bra som tur var. Annars hade jag inte suttit här vid datorn nu gissar jag. 

Små insatser kan förhindra en tragedi. Om man inte vill ha reflexer hängande kan man använda reflexspray. För 200 kr på Clas O har du en som sitter tills du tvättar plagget nästa gång.

Barn är mjuka, bilar är hårda som Trafiksäkerhetsverket kampanjade på 80-talet. Min bil är jättehård. 

Häromdagen kom en hök och hälsade på hemma. Den var visst sugen på lite höns och tyckte det var lämpligt att hämta en på Gråberg. Men denna gång gick den bet, vi jagade iväg den och tog in hönsen som nu får finna sig i att vara inlåsta ett tag. Men tupparna ska skämmas tycker jag. Det är ju deras uppgift att skydda hönorna. Det gjorde de inte, fegisarna. En hade till och med hoppat in i redet och lekte värpare. Pft.

Jag vill passa på att önska dig en riktigt, riktigt god jul och ett ännu godare nytt år. Tack för att du läser tidningen. 

Kristinas signatur.
Kristinas signatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.