Brons till Hammarös ponnylag

Text och foto: ANNA WESTERLIND

 Nu är ponnyallsvenskan div. 4 i hoppning avgjord i Värmland. Av totalt tio lag så slutade Hammarö RF:s lag på prispallen som bronsmedaljörer. Ett fantastiskt resultat för ett helt nystartat lag.

    Omgång ett genomfördes på Hammarös ridanläggning 19/8. Omgång två genomfördes 3/9 hos Kils ryttarförening och finalen var 24/9 på Grums ridklubb. I omgång ett hade laget utmaningar och hamnade på plats åtta, men därefter vände de på resultatet och hamnade tvåa i Kil. I sista omgången och finalen blev laget trea och hamnade därmed totalt även på en tredje plats. Vinnare blev Åmål och tvåa totalt kom Kil. 

– Ridsporten är många gånger en ensamsport så möjligheten att få tävla i ett lag där alla i laget räknas och veta att man har lagkamrater som finns för varandra är fantastiskt roligt för våra ungdomar, berättar Anna Westerlind, mamma till Stella.

Från vänster: Ottilia Westberg med Knivbergas Amarone, Stella Westerlind med Paulank Night Cap, Wilma Andersson-Ljung med Maplevalleys Little Lady och Lilly Nordström med Banroc Valentino.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.