Bytesrummet stängt   

Text: ANNIKA Foto: CHRISTINE HOLM

Ta en sak och lämna en sak. Det var förutsättningen när återvinningscentralen på Skoghall startade upp återbrukssystemet. Men det höll tyvärr inte. De har tvingats stänga på grund av att en del kom dit och tömde lagret för att sedan sälja vidare sakerna privat. 

Väldigt, väldigt tråkigt när något som kunde blivit så bra måste slå igen för att en del roffar åt sig. Vi hoppas att de hittar en lösning för att kunna öppna den populära verksamheten igen. 

One thought on “Bytesrummet stängt   ”

  1. Om det gav mat på bordet åt dem är jag nöjd. Jag lämnar saker för att det ska komma till användning igen. På vilket sätt är inte intressant. Hade jag velat ha pengar för sakerna skulle jag tex. lagt ut det på Marketplace själv. Men det är många som inte orkar hålla på med det. När jag åker till återvinningen så tar jag också med saker som är för bra för att kasta och för att det är enkelt. Bra att det töms så vi kan fylla upp igen. Jag behöver inte åka hit och dit för att lämna på olika ställen. Tror att många känner som mig, det ska vara hyfsat smidigt och att det återanvänds. Nu hamnade massor av bra saker i återvinningscontainrar istället, brann upp kanske. Är det bättre än att någon sålde det till någon som kunde återanvända dem och kanske göra sig en liten summa för besväret? Det finns de som har det tufft ekonomiskt, var inte så missunnsamma. Det låter som svensk avundsjuka.
    Hoppas det öppnar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.