Event för många sinnen

Text och foto: KRISTINA

Konstnären Petra Weström är en trogen kund på Rosenborgslannet och kände i somras att hon ville göra något ihop med Malin och Kim. 

De fick även med sig Emelie Hjertström på tåget. Hon driver företaget Hela du – Emelies holistiska hälsa sedan januari och erbjuder reiki-behandlingar. 

– Konst, reiki och blommor i en skön samklang när det blommar som mest kan ju inte bli annat än bra, skrattar Petra. 

Eventet Själamat föddes där konst, blommor och holistisk hälsa blandades i ett potpurri av färg, doft, smak och känslor. Under dagen 19 augusti bjöds det på smårätter av grönsaker och örter som odlats på Rosenborgslannet och tillagats av Kim. Utsökta och vackra som små konstverk även de. Fantastiska blomrabatter avnjöts, blombuketter, potatis och annat från trädgården såldes, Petra visade ett utbud av sina tavlor och Emelie bjöd på en kortare behandling för att låta besökarna prova på. 

Dagen blev välbesökt och nu planerar de för fler event.

– Vi har inget stopp på idéerna, vi kan ha mat och dryck, musik och tatuerare. Det kan bli en väldigt skön grej, skrattar Petra. 

– Vi började i lite mindre skala för att prova oss fram, och det kom ju lite snabbt. Från idé till event gick på en dryg månad, berättar Malin. 

Malin, Emelie och Petra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.